Nutrienda entra en el circuit de Publicom

Els mupis, les marquesines i les tanques son el mitjà local per excel·lència, tenint en compte la periodicitat i la freqüència de pas del públic objectiu, podem mesurar en temps real l'èxit de les accions, i seleccionar els mupis en funció de diferents paràmetres, com ara: Proximitat · Incidència · Missatge

Principals característiques: - Escassos segons per impactar (per regla general) - Missatge senzill i comprensible - Gran capacitat d’impacte - Predomini de la imatge - Permet segmentar --- www.publicom.cat/serveis --- Felicitats a @Nutrienda per l'elecció tan encertada per la seva acció promocional amb @Publicom #publicom #nutrienda #publicitat #exterior #mupis #vng #garraf#penedes


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat